Новини

Подпалиха личния автомобил на кмета на община Козлодуй
22.04.2019
През нощта на 22 април в 1.50 минути е подаден сигнал в полицията, че гори семейният автомобил на кмета на Община Козлодуй Маринела Николова. На място е пристигнала полиция и пожарна, която е изгасила пожара. Автомобилът е бил спрян на паркинга пред блока на кмета и благодарение на бързата намеса на пожарната няма други пострадали моторни превозни средства. Щетите по колата тепърва ще се установяват. Според разследващи автомобилът е умишлено запален. Автомобилът Ауди А4, модел 2006-та от години се ползва от Маринела Николова. По случая е образувано производство.  

Община Козлодуй проведе кръгла маса по проект „Обединени в името на знанието”
19.04.2019
По проект „Обединени в името на знанието” на 18.04.2019 г. в Община Козлодуй се проведе кръгла маса под наслов „Заедно можем….”, на която се разискваха въпроси, свързани с ролята на семейството за приобщаване на ромските деца в училище, взаимоотношенията между учители, родители и институции за изграждане на взаимно доверие и толерантност. В кръглата маса се включиха 35 участници, от които представители на институции в общината, родители, ученици, медиатори и доброволци от Общински детски и младежки парламент. По време на кръглата маса, модераторът – Цветана Иванова представи пред присъстващите презентация, с която ги запозна с добри практики в България и Унгария,...

Общината с допълнителни три машини за сметоизвозване
18.04.2019
От няколко седмици Община Козлодуй разполага с три допълнителни машини за сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци. Единият автомобил разполага със система за миене на контейнерите с топла и студена вода и дезинфектант. Вторият автомобил има система за отчитане на събраните отпадъци, а третият може да обслужва подземните контейнери.

„Алея на доброто” събира на едно място градини, училища и социални услуги
18.04.2019
Великденската седмица стартира с нова инициатива в Козлодуй, която събира на едно място детски градини, училища и социални услуги. На централната алея, на 22 април ще бъдат разположени цветни маси, на които всяка институция ще предлага тематични изделия, изработени от деца, които посетителите могат да закупят. Събраните средства ще се ползват за покриване на конкретни каузи във всяка организация.

Уважаеми съграждани,
18.04.2019
Oбщина Козлодуй ви информира, че във връзка с изпълнение на ремонти дейности по проект за реконструкция и рехабилитация на ул. "Христо Ботев", в Козлодуй ще бъде ограничено движението по участък от МЦ "Дарис" до кръстовището при магазин Лидл, считано от 19.04.2019 г. /петък/.Движението ще бъде пренасочено по обходен маршрут по ул. „Васил Коларов”, ул. „София" и ул. „Симеон Русков". Автобусите по градския и междуселищен транспорт няма да преминават през автоспирките до магазин "Лидл" за същия период. Призоваваме Ви да спазвате въведените рестрикции и временна организация за движение. Органите на РУ на МВР - Козлодуй ще упражняват контрол по тяхното съблюдаване.

Нова инициатива за доброто на Козлодуй
16.04.2019

Кметът на община Козлодуй, г-жа Маринела Николова, лично инициира и подкрепи създаването на Обществен дарителски фонд – Козлодуй.

 


Търсене
УЧАСТВАТЕ ЛИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ?
facebook