„Кмет на годината” 2021

Дата на публикуване: 11.10.2021 11:43
Уважаеми съграждани,
До 13 октомври е срокът, в който може да гласувате в конкурса „Кмет на годината” 2021, на платформата https://kmetnagodinata.bg/.
Всеки може да упражни своя вот в седем категории, а именно: Кмет на годината, кмет на гражданите, Smart City, спорт и младежки инициативи, градска среда, туризъм и култура, зелена община.
В конкурса се гласува в три раздела – малка община (до 20 000 жители), средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и голяма (с население над 50 000 жители).
Победителите ще бъдат обявени на официална церемония „Кмет на годината” 2021. Тя ще се състои на 15 октомври 2021 г. от 15:00 ч. в София Тех Парк.
Всеки потребител, след като даде окончателно своя глас ще бъде помолен да потвърди гласуването си чрез линк, който ще получи на посочен от него имейл. Там той ще може да види отново за кого точно е дал вота си. При кликане върху линка гласуването на един потребител се смята за приключило. Гласовете, които не са потвърдени чрез имейл, не се зачитат от системата. От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти в рамките на един ден. Гласуването с даден e-mail адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата.
„Кмет на годината” дава възможност на всеки гражданин да отбележи положителното в работата на местните администрации и да насърчи всяка една община, всеки един град и по-малко населено място да вървят напред и да развиват своите райони.
На конкурса „Кмет на годината” 2020 кметът на община Козлодуй, г-жа Маринела Николова, спечели първо място в категорията „Smart City”, в раздел „Средна община”.

Търсене

Резултати от анкета

1. Колко често ползвате услугите на Общинска администрация?

Резултати:
Всеки месец :
7% Complete (success)
Няколко пъти годишно :
26% Complete (success)
Един-два пъти годишно :
67% Complete (success)

2. Какво е отношението на служителите, които Ви обслужват?

Резултати:
Вежливо/учтиво :
38% Complete (success)
Формално :
37% Complete (success)
Грубо :
25% Complete (success)

3. В каква степен получавате нужната Ви информация?

Резултати:
Напълно :
37% Complete (success)
Отчасти :
44% Complete (success)
Не мога да преценя :
19% Complete (success)

Facebook

 

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи