Новини
График на транспорта по време на Фестивал на занаятите и изкуствата - Козлодуй 2019!
06.09.2019
Уважаеми съграждани,
За третото издание на Фестивала на занаятите и изкуствата Община Козлодуй е организирала безплатен транспорт, както за района на града, така и за всички населени места.
Призоваваме гражданите да ползват обществения транспорт, за да се избегне струпване на хора и автомобили, и с цел максимална безопасност и спокойствие на всички присъстващи.
В трите фестивални дни от временно КПП при автосервиз „Елто” няма да се допускат автомобили до Ботев парк. Превозни средства ще бъдат допускани само на участниците в програмата и на логистичния екип. Таксиметровите компании ще могат да извозват клиенти единствено до обръщалото. Живущите в района ще бъдат допускани срещу документ за самоличност.
Особено на 14 септември, когато се очакват организирани групи от съседни населени места, молим да се спазват указанията на полицията и да се съблюдава редът, който е създаден.
За максимално удобство за съботния ден са предвидени повече автобуси, които след приключване на концерта, ще изчакат публиката и ще извозват гражданите към Козлодуй и населените места.
Градския транспорт ще се движи по ул. „Христо Ботев”, която ще бъде отворена по време на трите фестивални дни, но в условия на ремонтни дейности.
Автобусите ще спират на следните спирки:
– „Мелница”
– „Синия вир”
– НУ „Васил Левски”
– жк. 3 – магазин „Лидл”
– Дом на енергетика
– „Нулевия блок”
– заведение „Бриз”
– заведение „Чайка”
– Автосервиз „Елто”
– „Обръщалото”, Ботев парк.Търсене
УЧАСТВАТЕ ЛИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ?
facebook