Анкета

Участвате ли в благотворителни инициативи?
Резултати

Предстоящи събития

Не са налични събития

Снимки от Козлодуй

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Съобщения ОбС

RSS Новини

feed-image RSS канал

Календар

 Последен месец Септември 2017  Следващ месец
П В С Ч П С Н
week 35 1 2 3
week 36 4 5 6 7 8 9 10
week 37 11 12 13 14 15 16 17
week 38 18 19 20 21 22 23 24
week 39 25 26 27 28 29 30
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
SEO services
Вие се намирате в: Начало Акценти С маратон отбелязваме Деня на спорта

С маратон отбелязваме Деня на спорта

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

 По повод Деня на спорта, 17 май, Община Козлодуй организира маратон от Ботев парк до централния площад. В маратона могат да се включат всички желаещи учащи, възрастни и спортисти. Индивидуална е преценката от къде ще се включи участникът. Маратонът стартира в 17.30 часа от Ботев парк. Вторият пункт ще бъде до ресторант „Хъшовете”, третият до кафе-аперитив „Бриз”, а най-малките деца ще могат да се включат от Община Козлодуй до финалната точка – централния площад. На всеки пункт ще има медицинско лице, при което ще се предават собственоръчно подписани декларации. Всички участници под 18 години ще трябва да предоставят декларации от своите родители, че са съгласни децата им да се включат в маратона. За възрастните, които ще се присъединят, декларации ще се попълват на място. Записване за маратона не е необходимо, необходимо е желаещите да са подходящо облечени за целта.

Община Козлодуй приканва гражданите да се включат масово в спортното събитие, с което ще се отбележи Денят на спорта и ще бъде дадено началото на Ботевите тържества. За всеки участник (при финала) ще има специална тематична награда.
Очаква се маратонът да приключи след 18.10 часа, когато на централния площад ще започне кратка програма и ще бъдат открити официално Ботеви дни 2017-та година.
Във времето от 16.30 до 19.00 часа, на площада в центъра на Козлодуй, ще се състои информационна платформа, чрез която желаещите спортни клубове ще представят своята дейност, постижения, купи, медали.
Родители и деца ще могат да се срещнат лично с треньорите, да разберат повече за тренировъчния процес, времето за тренировки и условията за записване във всеки един клуб.

thumb maraton

Добавете коментар

Писането на кирилица е задължително!
Забранено е:
1. Злоупотребата с Емотиконите. Използвайте ги умерено.
2. Превръщането на секцията за коментари в чат стая. За тези цели използвайте създаден за това софтуер.
3. Лош език. Нападки от всякакъв род са неприемливи.
4. Популяризиране на нелегални продукти
Модераторите имат право да редактират и трият коментари, които не отговарят на горните критерии!
5. Писането на латиница.
Колкото по-ясно, грамотно и лесно четимо е написан даден коментар - толкова повече хора ще го прочетат

Пишете грамотно.

Пишете на български.

Пишете на кирилица.

Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).

Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.


Защитен код
Обнови

Joomla SEF URLs by Artio
Този сайт е създаден в рамките на проект "Община Козлодуй - ефективна, ефикасна и прозрачна общинска администрация в услуга на потребителите", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Козлодуй и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.