Анкета

Участвате ли в благотворителни инициативи?
Резултати

Предстоящи събития

Не са налични събития

Снимки от Козлодуй

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Актуално

RSS Новини

feed-image RSS канал

Календар

 Последен месец Октомври 2017  Следващ месец
П В С Ч П С Н
week 39 1
week 40 2 3 4 5 6 7 8
week 41 9 10 11 12 13 14 15
week 42 16 17 18 19 20 21 22
week 43 23 24 25 26 27 28 29
week 44 30 31
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
SEO services
Вие се намирате в: Начало Акценти Отворени врати, церемония и концерт на Орлин Горанов за Деня на българската община

Отворени врати, церемония и концерт на Орлин Горанов за Деня на българската община

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

 

В четвъртък, 12 октомври, от 10.00 до 17.00 часа, Община Козлодуй отваря вратите си за посещения на граждани. Тогава се чества Денят на българската община и за втора година ще бъдат посрещнати граждани, които искат да се запознаят отблизо с естеството на работа на общинските служители и на Общинския съвет, с някои факти от историята на общинската администрация в Козлодуй. Записване за посещението е необходимо само, ако е с организирана група, а това се случва на телефон 0973/ 85 800. Отбелязването на тази важна за местното самоуправление дата ще продължи и на 13 октомври (петък), от 18.00 часа, когато ще се състои официална церемония по връчване на отличия за принос в развитието на града и общината, и съпричастно гражданско участие в процесите на управление на местно ниво. Тържественото честване на Деня на българската община ще се проведе на площад „Христо Ботев” пред читалището. Над 120 граждани и частни компании ще бъдат отличени на церемонията и ще получат лично от кмета г-жа Маринела Николова грамота за подкрепа на обществени инициативи. Кулминацията на празненството ще бъде концертът на обичания от всички и ненадминат Орлин Горанов.
Конституцията на Република България определя общината като “основна административно-териториална единица, в която се осъществява местното самоуправление”. Именно затова, честването на Деня на българската община на 12 октомври с различни по мащаб местни и национални инициативи се е превърнало в традиция, придобиваща все по-голямо значение в историята на българските общини. Припомняме, че през 2016-та година в Деня на отворени врати в администрацията влязоха над 60 деца и възрастни. Десетки доброволци, активни граждани и частни компании бяха отличени за обществена дейност и принос в развитие на местната общност.

 

thumb Plakat final

Добавете коментар

Писането на кирилица е задължително!
Забранено е:
1. Злоупотребата с Емотиконите. Използвайте ги умерено.
2. Превръщането на секцията за коментари в чат стая. За тези цели използвайте създаден за това софтуер.
3. Лош език. Нападки от всякакъв род са неприемливи.
4. Популяризиране на нелегални продукти
Модераторите имат право да редактират и трият коментари, които не отговарят на горните критерии!
5. Писането на латиница.
Колкото по-ясно, грамотно и лесно четимо е написан даден коментар - толкова повече хора ще го прочетат

Пишете грамотно.

Пишете на български.

Пишете на кирилица.

Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).

Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.


Защитен код
Обнови

Joomla SEF URLs by Artio
Този сайт е създаден в рамките на проект "Община Козлодуй - ефективна, ефикасна и прозрачна общинска администрация в услуга на потребителите", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Козлодуй и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.