Анкета

Участвате ли в благотворителни инициативи?
Резултати

Предстоящи събития

Не са налични събития

Снимки от Козлодуй

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

RSS Новини

feed-image RSS канал

Календар

 Последен месец Ноември 2017  Следващ месец
П В С Ч П С Н
week 44 1 2 3 4 5
week 45 6 7 8 9 10 11 12
week 46 13 14 15 16 17 18 19
week 47 20 21 22 23 24 25 26
week 48 27 28 29 30
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
SEO services
Вие се намирате в: Начало Акценти 170 деца посетиха Община Козлодуй днес

170 деца посетиха Община Козлодуй днес

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

 

198 деца, младежи и граждани бяха днес в сградата на Община Козлодуй, за да се запознаят с историята на града и да разберат повече за структурата на администрацията. „Денят на отворени врати премина при изключително голям интерес и съм много щастлива, че толкова много деца пожелаха да ни посетят днес”, коментира Маринела Николова. За всички групи имаше подаръци и всички желаещи си направиха снимки с кмета на общината. Госпожа Николова им показа огърлицата на кмета, както и ключа на Козлодуй като припомни, че копие на ключа се връчва ежегодно на дванадесетокласниците, които завършват в община Козлодуй. Мирел Мирчев – служител в администрацията представи презентация, в която напомни факти за създаването на Козлодуй, за кметовете - управлявали града в годините, за постиженията - белязали развитието на атомната столица.
В администрацията дойдоха както граждани, така и представители на всички пенсионерски клубове. Те пожелаха на кмета търпение и сила, за да удържи на високото темпо, което е задала. „Работете здраво, ние сме зад Вас”, казаха пенсионерите на г-жа Николова. „Прекрасна разходка в миналото, съчетана с информация за настоящето. Бъдете все така всеотдайни за благото на града”, сподели в анкетна карта Мариана. „Видях активна административна дейност. Интересна, детайлна и добре представена информация” е написал седемнадесетгодишният Цветомир. „Отговорностите, които администрацията извършва са големи, но се справяте впечатляващо добре”, казва и седемнадесетгодишната Михаела. „Приятно съм изненадана от организацията и компетентността на общинарите. Работете все така с вдъхновение и любов”, споделя Валентина. „Виждам, че градът е в процес на развитие и нямам препоръки – добре се движите”, е отбелязала в анкетната карта осемнадесетгодишната Гергана. Младежите посетиха дирекциите в администрацията, поговориха с експерти, задаваха въпроси за ежедневните ангажименти в Общината. Наред с прекрасни свежи цветя, кметът получи подаръци от децата от ДГ "Мир", които поднесоха колаж от снимки на града. Децата от НУ "Васил Левски" зарадваха Маринела Николова с "букет" от шоколадови бонбони.

За Деня на българската община бяха получени поздравителни адреси от редица институции и организации. А лично послание от кмета на общината беше изпратено до всички служителите от администрацията.
Празникът продължава и утре, 13 октомври, когато на централния площад в 18.00 часа започва церемония по награждаване на активни граждани, доброволци и частни компании, които подкрепят обществените инициативи.

 

thumb IMG 7022

thumb IMG 0352 thumb IMG 0377 thumb IMG 0346

thumb IMG 6957 thumb IMG 6962 thumb IMG 7020

                   thumb IMG 7041   thumb IMG 0395     thumb IMG 6953

 

Добавете коментар

Писането на кирилица е задължително!
Забранено е:
1. Злоупотребата с Емотиконите. Използвайте ги умерено.
2. Превръщането на секцията за коментари в чат стая. За тези цели използвайте създаден за това софтуер.
3. Лош език. Нападки от всякакъв род са неприемливи.
4. Популяризиране на нелегални продукти
Модераторите имат право да редактират и трият коментари, които не отговарят на горните критерии!
5. Писането на латиница.
Колкото по-ясно, грамотно и лесно четимо е написан даден коментар - толкова повече хора ще го прочетат

Пишете грамотно.

Пишете на български.

Пишете на кирилица.

Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).

Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.


Защитен код
Обнови

Joomla SEF URLs by Artio
Този сайт е създаден в рамките на проект "Община Козлодуй - ефективна, ефикасна и прозрачна общинска администрация в услуга на потребителите", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Козлодуй и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.