Анкета

Участвате ли в благотворителни инициативи?
Резултати

Предстоящи събития

Не са налични събития

Снимки от Козлодуй

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Съобщения ОбС

Календар

 Последен месец Септември 2017  Следващ месец
П В С Ч П С Н
week 35 1 2 3
week 36 4 5 6 7 8 9 10
week 37 11 12 13 14 15 16 17
week 38 18 19 20 21 22 23 24
week 39 25 26 27 28 29 30
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
SEO services
Вие се намирате в: Начало Маркетинг

Маркетингов профил на общината

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Богатата историческа съдба, благоприятно географско разположение, чиста околна среда, динамично настояще, местно управление с новаторски подход към политиката за икономическо развитие – това e община Козлодуй, развиваща се по европейски критерии.
Община Козлодуй включва пет населени места с добре развити инфраструктура и комуникации, транспортни връзки, мрежа за
образование, квалификация, високо квалифицирана работна ръка, с плодородни земи, екологично животновъдство и растениевъдство и
население с традиции в електропроизводството и селското стопанство.

Регионът предлага възможности за развиване на икономика на база познанието, реализиране и развитие на нови иновационни проекти,
на нови високотехнологични производства, услуги, проекти и отваря широко вратите си за бизнеспартньори, инвеститори и приятели.
Общински съвет – Козлодуй в рамките на своите компетенции създава условия за законен и благоприятен инвестиционен климат.
Община Козлодуй има присъден дългосрочен кредитен рейтинг BBB-перспектива - стабилна и краткосрочен рейтинг А-3.

В Националния конкурс на Фондация за местно самоуправление и местна реформа общината стана носител на титлата „Община новатор" за 2009 г. В настоящата разработка с гордост Ви представяме живота, икономиката и културата на Община Козлодуй. След като се запознаете с този маркетингов профил очакваме Вашите идеи и заявяваме желанието и готовността си за взаимно, ползотворно и ефективно партньорство.

Кмет на Община Козлодуй

pdfМаркетингов профил на общината

pdf MARKETING PROFILE MUNICIPALITY OF KOZLODUY

Joomla SEF URLs by Artio
Този сайт е създаден в рамките на проект "Община Козлодуй - ефективна, ефикасна и прозрачна общинска администрация в услуга на потребителите", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Козлодуй и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.